San Teodoro

San Teodoro is een kleine badplaats met drie mooie zandstranden, die de plaats populair maken onder toeristen.

Behalve de drie stranden in de plaats zelf bevinden zich in de omgeving van San Teodoro nog tal van andere mooie stranden, wat ervoor zorgt dat het inwoneraantal van de plaats in de zomermaanden vertienvoudigt. Ondanks de drukte behoudt de plaats haar charme. Het is een leuk dorp met veelal pastelkleurige woningen. In de zomermaanden kunt u elke avond een wandeling over de avondmarkt maken, waar men onder andere plaatselijke lekkernijen en sieraden verkoopt. Wanneer u natuurliefhebber bent, moet u een wandeling naar de lagune bij de plaats maken. U vindt hier mooie flora en fauna en zeker voor vogelaars valt veel te genieten.

Strand

De vele mooie stranden in de directe omgeving van San Teodoro vormen de grootste aantrekkingskracht van de plaats. Het La Cinta strand in de plaats zelf is een prachtig boogvormig strand met schitterend wit zand dat tussen de zee en de lagune van San Teodoro gelegen is en dat zich enkele kilometers lang uitstrekt. Ten oosten van San Teodoro ligt een ander zeer mooi strand, het Cala d’Ambra. Zand, kiezels en rotsstukken wisselen elkaar af op dit populaire strand dat omgeven wordt door duinen. Nog iets verder naar het oosten ligt het Isuledda strand. Ook dit is een schitterend strand, dat populair is onder windsurfers. Voor alle drie deze stranden geldt overigens dat ze langzaam aflopen in zee en daardoor geschikt zijn voor kinderen.

Nachtleven

’s Avonds vindt u de meeste actie rond het Piazza di Gallura. Hier zijn diverse restaurants en bars gevestigd. Wanneer u tot in de vroege uurtjes door wilt feesten moet u het iets verder zoeken. Populaire clubs zijn Ambra night, La Luna , Pata Pata en Ripping.

Andere plaatsen

Meer plaatsen op Sardinië:

Foto’s van San Teodoro

Populaire accommodaties in San Teodoro

Liscia Eldi Resort 8.5
5 aanbieders
vanaf €364
Le Mimose 7.2
6 aanbieders
vanaf €278
Bonsai 8.2
4 aanbieders
vanaf €485

Bekijk alle 6 accommodaties in San Teodoro

Ligging