Royal Sardinië Menu

Baia Sardinia

Baia Sardinia is een kleine badplaats, die volledig op het toerisme is gericht en geen oorspronkelijke bebouwing kent.

Baia Sardinia is in de jaren ‘70 van de vorige eeuw in een mooie baai aangelegd. Het fijne zandstrand vormt de grootste aantrekkingskracht van het plaatsje. Langs de promenade en het centrale pleintje bevinden zich diverse restaurants en winkels. Ook is de plaats enkele uitgaansgelegenheden rijk, waaronder de zeer populaire club Ritual, die in een grot gevestigd is.

In de directe omgeving van Baia Sardinia zijn prachtige witte stranden te vinden en de omstandigheden zijn hier over het algemeen goed voor watersporters. Windsurfen en zeilen zijn geliefd, maar u kunt ook gaan duiken. Net buiten de plaats ligt het Aquadream Waterpark. Even ten westen van Baia Sardinia bevindt zich Phi Beach, een strand waar zowel overdag als ’s avonds genoeg te beleven is. Hier zijn enkele populaire strandbars gevestigd.

Andere plaatsen

Meer plaatsen op Sardinië:

Foto’s van Baia Sardinia

Populaire accommodaties in Baia Sardinia

Bekijk alle 4 accommodaties in Baia Sardinia

Ligging

Royal maakt gebruik van cookies om websiteverkeer te analyseren en royalsardinie.nl te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, geeft u aan akkoord te zijn.